Snel een handig design voor je kantoor

Snel een handig design voor je kantoor

Geplaatst op

Een modern kantoor is per definitie in tune met de tijd waarin het gebruikt wordt. Je ziet dan dat er concepten en technieken in gebruikt worden die een belangrijke rol spelen in een bepaalde periode. We nemen graag in deze blog met je door wat je dan zoal kunt doen in je moderne kantoor als het gaat over het design. Lees snel verder en doe je voordeel met de inspiratie. 

Natuurlijk licht is belangrijk 

Zorg voor voldoende natuurlijk licht en goede verlichting om vermoeide ogen te voorkomen. Overweeg om LED-lampen te gebruiken die energiezuinig zijn en geen warmte afgeven.

Vergeet niet om goed meubilair aan te schaffen

Comfortabele en ergonomische stoelen en bureaus, om de werknemers in staat te stellen om zonder vermoeidheid te werken; die mogen natuurlijk niet ontbreken. Zorg ervoor dat de hoogte van de stoelen en tafels geschikt is voor de werknemers. En geef ze de mogelijkheid om de stoelen door een expert te laten aanpassen. 

Modern kleurenschema

Kies een kleurenschema dat de productiviteit en concentratie van werknemers bevordert. Groen en blauw worden vaak geassocieerd met rust en concentratie, terwijl rood en geel energie en enthousiasme opwekken.

Opbergruimte / open design

Zorg voor voldoende opbergruimte voor werknemers om hun spullen op te bergen. Dit kan de werkruimte netjes en georganiseerd houden en stress verminderen. Wel zo fijn natuurlijk. Een open kantoorruimte zorgt bovendien voor een ontspannen sfeer. Je kan dan al snel het gevoel hebben om creatief te willen zijn.

Weet je dat het ook mogelijk is om in je open design een extra verdieping te creëren? Dat kun je laten doen door Ludec.nl. Ze maken dan een verdiepingsvloer. Dat is een vloer een paar meter boven de andere vloer. Door middel van een trap ga je dan naar de “tweede” verdieping. Op deze manier  kun je veel meer werkruimte creëren. Kijk eens op ludec.nl voor de nodige info.

Verdiepingsvloer voor een nieuwe verdieping

Met het realiseren van een verdiepingsvloer is het mogelijk om een extra verdieping aan je pand toe te voegen. Dit is natuurlijk wel een klus voor een expert. En laat die experts (die wij aanraden) nu net Ludec heten. Ze bieden je een projectmanagement, waarbij het in feite zo is dat ze de coördinatie voor een verbouwing op hun schouders nemen. En dat is zeker een enorm voordeel, want dit gaat jouw stress en tijd besparen. Natuurlijk nemen jullie jouw plannen samen door. Na goed overleg gaan ze aan de slag.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden