Milieu tips

Inboedelverzekering

Het is belangrijk om bij het afsluiten van een inboedelverzekering goed alle mogelijke aanbieders te vergelijken voordat u een keuze maakt. Dit kunt u een verzekeringsadviseur laten doen, maar het kan ook heel gemakkelijk zelf op verzekering.nl. Daar staan alle aanbieders van inboedelverzekeringen overzichtelijk weergegeven en kunt u premies en dekkingen eenvoudig vergelijken.

Besparen op de energie rekening?

Vervang dan al je inbouwspots van halogeen naar nieuwe led verlichting.

DAKDEKKER UTRECHT

AJ Dakwerken biedt een compleet pakket aan dakwerken: dakbedekking, dakonderhoud, dakrenovatie en dakreparatie.

ZONNEPANELEN

Alle panelen in het assortiment van AP Solar zijn uitvoerig getest en zijn voorzien van belangrijke certificaten en keurmerken.

Glashandel Berserik in Den Haag

Al ruim 25 jaar een begrip in de Regio. glashandel den haag is specialist als het gaat om glas en het plaatsen daarvan.

ZIJDEBOOM

De perzische slaapboom Of zijdeboom is een bijzondere boom. De boom geeft een tropisch gevoel en is geliefd bij vlinders en bijen.

Zie je iemand onwel worden en valt het hartritme weg?

Dan kan een AED van groot belang zijn. Elke minuut is cruciaal en met de aanwezigheid van een AED kunt u levens redde.

Hoogwaardige bewerkingsmachines van Calvet

Al meer dan 50 jaar levert Calvet bewerkingsmachines Voor staal, pvc en aluminium. Van wat eenvoudigere zaagmachines tot grote complete bewerkingscentra. Naast het leveren en verhuren zijn ze er ook voor het onderhoud en keuringen.

Professionele dakdekkers voor reparatie en onderhoud aan uw dak in Amsterdam

Voor vakkundige reparatie kunt u terecht bij de dakdekker amsterdam De vakmannen zijn zeer precies en gaan pas weg als alles af is en geven ook 10 jaar garantie.

Wonen in het centrum van Hilversum

De NVM Makelaar Hilversum Helpt u om een woning te bemachtigen in het centrum van Hilversum. Door de jarenlange ervaring en contacten in de stad heeft u via Kappelle meer kans op een woning in Hilversum stad.

Milieuvriendelijke badkamers

Laat je badkamer vernieuwen door Bogaard-badkamers.nl en kies voor bijvoorbeeld energiebesparende douchekoppen en gebruik van een zonneboiler voor warm water.

Verhuizen

Een verhuizing laten uitvoeren door een professionele partij scheelt veel tijd. Bekijk bijvoorbeeld de website van Trust verhuizingen voor alle opties die zij je bieden.

Lasersnijden

Lasersnijders kunnen een grote verscheidenheid aan materialen snijden – van papier, hout, kurk, acryl en schuim tot verschillende soorten metalen. Ga voor de beste specialisten in lasersnijden naar Prozee.

Duurzame energitransitie

FORWARD energietransitie begeleidt de energietransitie van . We vinden de juiste installateur en leverancier.

Huur een verhuisbedrijf in

Doe jezelf een plezier en bespaar tijd en spierpijn door een verhuisbedrijf in te huren.

Milieuvriendelijke schoonmaakbedrijven

Een schoonmaakbedrijf maakt gebruik van schoonmaakmiddelen. Niet alle middelen die worden gebruikt zijn even milieuvriendelijk. Bee Clean schoonmaakbedrijf Nieuwegein houdt rekening met het milieu.

Lening voor een duurzame investering

Wilt u een duurzame investering doen, zoals het aanschaffen van zonnepanelen, maar heeft u de financiële middelen er niet voor? Dan is een lening voor een duurzame investering  van Leenattent wat u zoekt. Leenattent biedt u informatie over welke lening het beste bij uw situatie past en waar u op moet letten.

Systeemwanden

MaarsLivingWalls is een expert op het gebied van systeemwanden voor elke werkplek. Kijk wat ze voor jou kunnen betekenen!

Amsterdams schilderbedrijf Schulpzand

Niet alle schilders zijn even goed. Wij willen je graag in het bijzonder adviseren om Schulpzand schilders in te schakelen voor je schilderklus.

Welk design past bij jou?

Maak de look van je huis af met een vintage interieur.

Slot kapot gegaan?

Bel direct een slotenmaker om te zorgen dat je terug naar binnen komt.

Brandschermtechniek

Voorkomen is beter dan genezen. Hetzelfde geld voor het voorkomen dat jouw inboedel of inventaris brand vat. Een brandscherm beschermt je hiertegen.

Duurzame kunststof oplossingen

Alpac biedt full service oplossingen van kunststof, zoals kunststof bakken en kunststof pallets. Ze leveren en maken producten op maat, zorgen voor reparatie en recycling.

Zelf stukadoren

Ge eens lekker bezig met stukadoren. Met deze producten voor stukadoor weet je zeker dat je het goed doet.

Duurzaamheid is cruciaal

Door een duurzaam ontwerp te maken zorg je ervoor dat je gebouw of ontwerp erg lang een goede staat behoudt. Bij cncpt-a stellen ze dit als prioriteit.

Heel simpel een vloer aanleggen

Het is makkelijk om een vloer aan te leggen. Met het tegel leveling systeem is het zo gedaan!

Zonnepanelen

Neem de controle over je eigen energievoorzieningen en maak vandaag nog de overstap naar duurzame zonne-energie met de zonnepanelen van Lumex.

Een nieuwe dimensie van slapen met m line matrassen

Ervaar ongeëvenaarde kwaliteit en comfort met de m line matrassen. Voor een herstellende nachtrust, elke nacht opnieuw.

Slotenmaker Breda: Uw betrouwbare partner

In Breda staat Slotenmaker Breda klaar om u te helpen met al uw slot- en sleutelproblemen. Of het nu gaat om een spoedklus of preventief advies, wij zijn er voor u.

De Eindeloze Luxe van Marozwembaden

Of je nu droomt van een zwembad voor fitness of een jacuzzi voor pure ontspanning, Marozwembaden biedt topkwaliteit opties voor iedere wens. Duik in de wereld van luxe en geniet thuis van waterplezier.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden