Op een duurzame manier meer omzet genereren?

Op een duurzame manier meer omzet genereren?

Geplaatst op

Je wilt duurzaam ondernemen, maar je wilt ook meer omzet genereren. Wist je dat je beide kunt combineren? In dit artikel vertellen we je meer over hoe je op een duurzame manier tijdens de feestmaand meer omzet kunt genereren; namelijk met een adventskalender op maat!

Adventskalender op maat

De decembermaand is altijd weer een bijzondere periode voor consumenten, maar ook zeker voor bedrijven. We horen kerstmuziek op de radio, winkels worden omgetoverd en versierd met lichtjes en slingers en de ene na de andere aanbieding vliegt je om de oren. Men is op zoek naar cadeautjes om anderen tijdens de feestdagen mee te verblijden, maar shopt ook voor zichzelf. Een soort ‘cadeau aan jezelf’ dat de laatste jaren aan populariteit wint, is een adventskalender. 25 dagen lang mag je 1 vakje openen. Een ultiem verwenmoment natuurlijk. En eentje waar steeds meer bedrijven op inspelen, want een adventskalender boost je sales vlak voor de feestdagen immens.

Een eigen bedrukking op je adventskalender

Nou bestaan er veel verschillende soorten adventskalenders. Zo heb je bijvoorbeeld de klassieke varianten met een snoepje in iedere dag, beauty adventskalenders met in ieder vakje een beautyproduct of kalenders met in ieder vakje een drankje als bier of likeur. Tegenwoordig is er voor iedereen dus wel een geschikte adventskalender te vinden. En dat is voor jou als ondernemer natuurlijk goed nieuws! Laat de adventskalender bedrukken met je eigen ontwerp en je zult merken dat ze als warme broodjes over de toonbank vliegen.

Wil jij ook een duurzame adventskalender?

Met een adventskalender stimuleer je dus je omzet voor de feestmaand. En door te kiezen voor een duurzame variant, verhoog je ook nog eens het duurzame karakter van je organisatie. Er zijn veel bedrijven waar je een adventskalender op maat kunt laten maken. Let er wel op dat het een maatwerkklus is en dat de levertijd daardoor kan oplopen. Idealiter leg je in de zomer contact met een verpakkingsbedrijf, zodat je adventskalenders altijd op tijd klaar zijn!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden